Missió

Quienes somos - gruval

La principal missió de Gruval es solucionar el problemes en la manipulació de càrregues dels nostres clients aportant sempre la solució mes ràpida i econòmica possible.

En l’àmbit dels equips nous distribuïm l’amplia gama de productes de Street Cranes pensats per a cobrir les seves necessitats amb la màxima eficiència i el menor cost econòmic. Amb 70 anys d’experiència en la fabricació de ponts grua i un fort enfoc en el desenvolupament continu de productes, el nom de Street Cranes es sinònim de qualitat i innovació.

Però no només subministrem equips, tenim cura d’ells i en conseqüència cuidem als nostres clients. Amb el nostre equip de tècnics amb una dilatada trajectòria en el mon de les grues li oferim un servei post-venta ràpid, eficient i amb un reduït cost econòmic tant per als nostres equips com per als equips d’altres marques.

Història

Quienes-somos---gruval--2

Gruval es una empresa familiar fundada l’any 2008 i està formada per personal amb una dilatada experiència en el sector. La nostra principal funció es satisfer les necessitats dels nostres clients a nivell de reparacions i manteniment dels seus equips oferint un servei ràpid i eficaç. A més, el nostre ampli catàleg de productes de la mes alta qualitat està pensat per a cobrir les seves necessitats amb la màxima eficiència i el menor cost econòmic.

Quiénes somos - gruval

Qui som